سلام به همه:
این اولین مطلب شیمی درج شده در این وبلاگ است.
مطلب جالبی است حتما بخونیدش و نظرتون به ما بگید
همه میدانیم که بیشتر گندم سفید از نشاسته درست شده است . و میدانیم که نشاسته از کربوهیدرات ساخته شده است یعنی از به هم پیوستن زنجیره ی مولکولهای شکر . هر کسی که تا بحال مارشمالو (نوعی شیرینی خمیرمانند )را اتش زده باشد میداند که شکر براحتی میسوزد , پس ارد هم میتواند.آرد و خیلی از کربوهیدراتهای دیگر میتواند اتش بگیرند وقتی انها در هوا بحالت گرد و غبار وجود دارد .فقط کافیه در هر متر مکعب 50گرم یا بیشتر آرد بصورت گرد در هوا وجود داشته باشد و مشتعل شود. ذره های آرد انقدر کوچک هستند که فورا میسوزند. وقتی یک ذره بسوزد بقیه ذره های نزدیکش را هم روشن میکند و انوقت شعله بوجود امده تمام ابر ارد را شعله ور کرده و منفجر میشود.تقریبا هر کربو هیدرات بصورت گرد و غبار وقتی مشتعل شود منفجر خواهد شد .در خیلی از انبارهای آرد به همین صورت با یک جرقه یا یک منبع گرما باعت انفجار و اتش سوزی میشود
خیلی جالب بود.
ولی ی سوال؟؟؟
واقعا میشه این کارو کرد؟؟؟
bale k mishe
ma k in ja dastan khialy neminevisim.
سلام
تنور نانوایی ها قبلا با چوب و ذغال بود زمانی که آتش خیلی فورکش می کرد شاطر یک مشت آرد با دست بر روی خاکستر می پاشید . در یک چشم به هم زدن تنور با یک صدای مهیبی گور می گرفت و آتش و خاکستر بود که به هوا بر می خواست.
خیلی جالب بود من وقتی بچه بودم این موضوع را به صورت عینی تجربه کرده ام
slm!!
vaghean?? che jaleb...!!
خوشم اومد بابانونوا!!!!!
alan manzoret ba ke bood??