beheshti high school class101

وبلاگ کلاس 101دبیرستان نمونه دولتی بهشتی

beheshti high school class101

وبلاگ کلاس 101دبیرستان نمونه دولتی بهشتی

دانشگاه هاروارد (3)

پیشگامان دانش و فرهنگ در هاروارد

در زمینه علوم و ادبیات و فلسفه چهره‌های شناخته شده‌ای از این دانشگاه دانش‌آموخته شده‌اند که امروزه از مشاهیر جهان محسوب می‌شوند.

دانشگاه هاروارد (2)

سالن ماساچوست: محل کار رییس دانشگاه

بر اساس منشور مورخ ۱۶۵۰ دانشگاه برای پیشرفت علم، هنر و ادبیات به‌آموزش جوانان انگلیسی و بومی اختصاص یافت. دومین ساختمان دانشگاه، «کالج بومیان»، درسال ۱۶۵۴ تأسیس شد و مؤسسهٔ انتشارات و مطبوعات دانشگاه که از سال ۱۶۳۸ تا آن زمان در کاخ رئیس‌جمهور بود، به‌آن محل انتقال یافت. به‌احتمال قوی در سال‌های ۱۶۶۱ و ۱۶۶۳، ترجمه کتاب مقدس به‌زبان بومیان آن سرزمین، توسط جان الیوت در همین کالج به‌چاپ رسید. باتوجه به‌حمایت‌های مالی که دانشگاه برای پیشرفت اهداف خود از خارج دریافت نمود، از همان آغاز تأسیس به‌اهمیت شایانی دست یافت. منشور مصوبه دانشگاه هاروارد تا سال ۱۷۰۷، مرجع اساسی و تغییر‌ناپذیر اداره‌ی دانشگاه به‌شمار می‌رفت. بر مبنای این منشور، سازمانی مرکب از یک رئیس و یک خزانه‌دار و پنج استاد به‌طور رسمی مقررات اداری دانشگاه را وضع نموده و به‌امور مالی و هزینه کردن وجوه دریافتی، نظارت مستقیم داشتند. این سازمان به‌وسیله هیئت ناظرانی که در سال ۱۶۴۲ تعیین شده بود، کنترل می‌شد. کم‌کم اوضاع و احوال ایجاب کرد که هیئت اداره‌کننده‌ی دانشگاه، از استادان مقیم آن تشکیل شود. امروزه دانشکده‌های گوناگون، دارای هیئت‌های قانون‌گذاری هستند که مستقیماً عهده‌دار نظم و برقراری آرامش در محیط دانشکده می‌باشند. در اوان تأسیس این دانشگاه، هیئت ناظران از بین نمایندگان مشترک ایالت (دولت) و کلیسا تشکیل شده و دولت که مؤسس و مدیر کالج بود سازمان هاروارد را یک بنگاه دولتی تلقی کرده که در این راستا اختلافات تنگ‌نظرانه و متعصبانه نیز نمایان بود و سرانجام این کشمکش‌ها به ‌سود دانشگاه هاروارد پایان یافت. در سال ۱۷۸۰ کالج هاروارد به دانشگاه هاروارد تغییر یافت. نخستین مدیران و رهبران کالج طبعاً کلیسا بود، اما در پی تغییراتی که در ترکیب هیئت ناظران پدیدار شد، دانشگاه هاروارد از زیر کنترل روحانیت و سرانجام از قید سیاستمداران دولتی رهایی یافت. از سال ۱۸۶۵ هیئت مدیره‌ی دانشگاه از بین دانش‌آموختگان پیشین آن برگزیده شد و کنترل دانشگاه را به‌طور کامل به‌عهده گرفت.

دوران پرآشوب

در نیمه دوم قرن هفدهم میلادی هنگامی که اتحاد میان پیوریتان‌ها از نظر سیاست ومذهب عملی شد، بار دیگر عقاید روحانیون انجیلی در عقاید مذهبی دانشگاه مشکلات متعددی پدید آورد. افراد محافظه‌کار بار دیگر در هیئت ناظران رخنه کردند. تاریخ این کالج از سال ۱۶۷۳ تا ۱۷۲۸ بسیار پرآشوب بود، یکی از عوامل مهم این ناآرامی‌ها، تأسیس دانشگاه ییل به‌وسیله محافظه کاران نیوانگلند بود که به‌دنبال ناکامی‌های خود در اداره‌ی دانشگاه هاروارد، اقدام به بنای این دانشگاه نمودند.

دوران نوین

نخستین رئیس هیئت مدیره دانشگاه هاروارد در سال ۱۷۹۲ انتخاب و در سال ۱۸۰۵ کرسی دانشکده الهیات این دانشگاه، به‌استادی مؤمن و موحد واگذار شد. سرانجام در سال ۱۸۴۳، هیئت ناظران دانشگاه، به‌ریاست یک روحانی و مرکب از اشخاص شایسته آغاز به‌کار کرد. عبادت و نمازگذاری که تا آن زمان در دانشگاه هاروارد اجباری بود، در سال ۱۸۸۶ از صحنه دانشگاه برچیده شد. پیرو این تغییر و تحول، روند تشکیلاتی و اداری دانشگاه هاروارد از مسیر عقیدتی و سیاسی بنیان‌گذارانش خارج شد. امروزه دانشگاه هاروارد و دانش‌آموختگان آن در ارتباط و همبستگی کامل با پیشرفت‌های فکری مردم ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

دانشگاه هاروارد (1)

دانشگاه هارواردsmile emoticon kolobok

دانشگاه هاروارد قدیمی‌ترین مؤسسهٔ فرهنگی آمریکاست که در کمبریج در ایالت ماساچوست واقع است. در سال ۱۶۳۶، دادگاه یکی از تحت‌الحمایه‌ها برای ایجاد یک کالج، چهارصد پاوند اختصاص داد. در سال بعد قرار شد به‌یادبود دانشگاه انگلیسی که بیش از هفتاد تن از افراد برجستهٔ این تحت‌الحمایه از آنجا فارغ‌التحصیل شده‌بودند این کالج را در ناحیه نیوتون تأسیس نمایند.

تاریخچه تأسیس دانشگاه هاروارد

در سال ۱۶۳۸ آن ناحیه و دانشگاه تازه تأسیس را به ‌نام کمبریج نام‌گذاری کردند. در همان‌ سال جان هاروارد یکی از وزیران پیوریتان و وزیر امور داخلی آمریکا که استاد یکی از شعبه‌های دانشگاه کمبریج بود در هنگام مرگ، نیمی از سرمایه و املاک خود را که ۷۸۰ پاوند بود با چهارصد جلد کتاب به‌کالج بخشید و کالج مزبور در سال ۱۶۳۹ به‌افتخار این مرد، هاروارد نامیده شد. تاریخچه‌ی هاروارد در حقیقت از سال ۱۶۴۰ آغاز می‌شود. نخستین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه هاروارد در سال ۱۶۴۲ برگزار شد. بر سردر این دانشگاه لوحه‌ای نصب شده که متن آن چنین است:

«چون خداوند به‌سلامت ما را به‌سرزمین نیوانگلند رسانید، به ‌یاری او خانه‌های خود را ساختیم و برای ادامه‌ی زندگانی خود وسایلی برانگیختیم و مکان‌های مناسبی برای پرستش پروردگار پی‌افکندیم و به ‌تشکیل یک دولت غیرنظامی همت گماشتیم. اما آرزوی بزرگی را که در قلب خود می‌پروراندیم و در پی تحقق آن روزشماری می‌کردیم، آموزش و پرورش بود که سعادت جاودانه در پی داشت. ما نمی‌خواستیم که دیو بی‌سوادی در کلیساها بجای ماند و کشیشان ما در تاریکی نادانی به‌سر برند.»

لوگوی شیمی...

دوستان اول سلام...

دوم یه معذرت خواهی بابت آپ نکردم...! تقصیر درسامون بود....

سوم لوگوی وب و دیدین؟؟؟..نه؟؟.. خب برین ببینین.(سمتراست پائین موضوعات)

نظرتونم بگیدااا.

البته این فقط لوگوی شیمی.

بعدا ک بچه ها لوگوهای خودشونو دادن،برای بقیه موضوعات هم لوگو میزاریم.

کوفته برنجی

سلام ب همگی و خسته نباشید:

می خوام براتون یه خـاطره ی جــالب بنویســم

روز سه شنبه امتحـــان زبان داشتیــم زنگ تفــریح آخــربود مَـن و یکی از بچه ها (مطهـره) داشتیــــم

زبــان می خوندیــم مــن ازش پرسیــدم: 

ادامه مطلب ...

پیل انسانی

بدن شما چقدر برق تولید می کند؟؟

 

 

حتما بخونیدش خیلی جالبه. اگرم تونستید انجامش بدید و نتیجه ی کارتونو به ما بگین حتما.

ادامه مطلب ...

جدول تناوبی

 این جدول تناوبی خیلی کاربردی هستش حتما برین ادامه مطلب و اونو ببینین دوستان. 
نظرات قشنگتونم برامون بفرستین.!!
ادامه مطلب ...

آیا آرد (آرد گندم) میتواند منفجر شود؟

سلام به همه:

این اولین مطلب شیمی درج شده در این وبلاگ است.

مطلب جالبی است حتما بخونیدش و نظرتون به ما بگید

ادامه مطلب ...

معرفی وبلاگ

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سلام

این وبلاگ دانش آموزان کلاس 101 هست.
تعریف نباشه بچه های کلاس ما از بهترین دانش آموزان مدرسه اند!
ما(اعضای شورای وبلاگ) به نمایندگی از همه دانش آموزان کلاسمون تصمیم به انجام کار بزرگی گرفتیم برای نشان دادن توانایی هامون.این کار بزرگ همان تاسیس وبلاگه که در آینده ای نه چندان دور تبدیل به سایت میشه.
دانش آموزان عصر جدید(ما)ساعات زیادی رو در اینترنت میگذرانند.ما گفتیم بهتر نیست که این ساعات در جهت مفید استفاده بشه؟
هدف این وبلاگ در وهله اول قرار دادن اخبار روزانه کلاس و مدرسه و نوشتن محور های اصلی دروس ارائه شده توسط معلمین گرامی است.
در ضمن ما آخرین مقالات علمی هنری و فرهنگی (و البته ورزشی) رو در این وبلاگ می گذاریم و هدفمون هم ارتقای سطح علمی و نگرشی دانش آموزان کلاس و مدرسه مون هست.
در این وبلاگ مطالب و مقالات هر یک از دانش آموزان با اسم خودشون منتشر میشه و هر کس می تونه نظراتش رو در سطح اینترنت ابراز کنه.
ما با ساختن این وبلاگ می تونیم کار دسته جمعی رو به خوبی تمرین کنیم.آینده ما در اجتماع با اینترنت گره خورده.این وبلاگ تمرینی است برای وارد شدن به اجتماع در آینده.
 فکر کنم به خوبی با ما و اهدافمون آشنا شدید.
با ما و ایده جدید ما همراه باشید....